Ebony sex sihteeriopisto escort

Suomi 24 chat alapään sheivaus

eli sheivasin alapään karvani eilen ensimmäisen kerran (olen 15v). jätin jäljelle sellaisen pienen sängen kun se sheivaus hiukan ärsytti ihoa. Moro oon 15v poika ja tarkotuksena ois sheivaa vähän alapäätä ku sinne on kasvanu aikamoinen viidakko:D Joten millä kannattas sheivaus. Eli sheivasin alapäätäni ensimmäisen kerran koskaan eilen. Mitään muuta syytä mulla ei ollut, kun että bikinit päällä karvoja näkyy hieman.

Suomi 24 chat alapään sheivaus - suomi24 posti

Sitten häpyvaosta ylöspäin poistan karvat nyppimällä pinseteillä. Itse ajelen sähkökoneella pari kertaa viikossa ja hyvää vartaloöljyä päälle, ei tule näppyjä niikuin höylällä vedellessä, on muuten kulkusista tullu silkinpehmeät, ei muuta haittaa mutta naikkonen on vähän turhankin usein hiplaamassa ei tuo ennen niin hirveän kiinnostunut ollut kun puska rehotti. Kaupasta saa ihan naisten tuotteena bikinirajaan tarkoitettua vaahtoa Gilletteeikä maksa ku n. Mulla itselläni on ph 4,5 ja se toimii! Karvathan ne kasvaa pojillakin, ja tuskin kaikki heistä miettivät omia karvojaan saatika niiden ajelua. Yhtään "alempaa" eli esim. Alapään karvoitus.. sheivata vai ei? Olen ajatellut alapään karvojen pois ajelua, ihan noin kokeilun vuoksi. En kuitenkaan halua päätäpahkaa. Eli sheivasin alapäätäni ensimmäisen kerran koskaan eilen. Mitään muuta syytä mulla ei ollut, kun että bikinit päällä karvoja näkyy hieman. Onko muilla kertoa kokemuksia sellaisesta kuin alapään karvoituksen sheivaaminen?Itse olen muutamia kertoja ajellut höylällä ja.

Suomi 24 chat alapään sheivaus - nrt sexsitreffit

Miksi pitäisi olla karvaton vastoin aikkuisuutta, posliinipillut kuuluvat vain alaikäisille. Älkää nyt niitä alkako sheivata. Niin se vaan vielä unohtui sanoa, että sheivauksen jälkeen rasvaan ihon Natusan babyoililla. Välillä itse ja välillä käyn hoitolassa. Tykkään kuitenkin nuolemisesta ja ainakin osittain ajeltuna se tuntuisi itsestä mukavammalta. Ja sitten se sänki pistelee ja kutittaa.

Videos

PIKAKASSA / TOINEN JULKAISU

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *